top of page

Waarom kiezen voor telecloud

Het telecloud effect

Wij zijn uw partner die voor alle elementen van internet, telefonie, cloud computing, ICT-werkplekbeheer en beveiliging voor uw bedrijf met en voor u regelen. Zo heeft u meer tijd en energie voor uw bedrijf en haar bedrijfsvoering. En u bent altijd verzekerd dat u de laatste versie van technologie en service tot uw beschikking heeft. Hieronder een kort overzicht wat wij voor u kunnen betekenen.

Persoonlijke aandacht: u staat centraal

Een klantgerichte intake en persoonlijke aandacht staan bij ons altijd centraal. Onze experts verdiepen zich in uw ICT-vraagstukken. Samen bedenken wij welke ICT-oplossing het beste geschikt is voor uw specifieke situatie. Wij voelen ons niet alleen verantwoordelijk voor de aanschaf en de implementatie van de producten en diensten, maar ook voor het beheer hiervan. En daarbij zijn wij jullie partner die zich altijd op een persoonlijke wijze voor jullie bedrijf inspannen.

Professionele zorg speciaal voor u

Wij werken altijd met goed opgeleide, vakbekwame en gecertificeerde medewerkers. Wij stellen strenge eisen aan hen, aan de werkomgeving en aan de partners waarmee wij in ons netwerk samenwerken. U verdient de beste diensten en service, producten en adviseurs. Wij voorzien u van de beste klantervaringen, kwaliteit, expertise en service.

 

Complete productenreeks

telecloud is een ‘one-stop-shop’ op ICT gebied. Voor uw bedrijf leveren wij de best mogelijke oplossingen op het gebied van internet, telefonie en compleet geïntegreerde werkplekken. Naast de beveiliging van het netwerk kunnen wij ook de beveiliging van uw bedrijfspand verzorgen door middel van toegangscontrole (alarm) -en camerasystemen. Uiteraard installeren en configureren wij alles van A tot Z, inclusief de levering van hardware.

Voeg daaraan toe onze ongeëvenaarde 24/7 service en U weet zich verzekerd van een klantgerichte one-stop-shop voor uw complete ICT-huishouding. Nu kunt u zich kunt richten op de groei van uw bedrijf en haar bedrijfsvoering terwijl wij ons 24/7 actief richten op uw ICT-omgeving.

Professionele service

Wij hebben een netwerk van bevlogen experts die thuis zijn in alle ICT en security onderwerpen. Adequate coördinatie en regievoering van help- en servicedesk activiteiten zorgen ervoor dat eventuele verstoringen snel en adequaat opgelost worden. Negen van de tien keer kunnen wij dit op afstand en online oplossen waardoor u zo snel mogelijk weer up & running bent!

Onze aandacht

Onze focus ligt op goede klantervaringen en producten en diensten. Compleet en volgens de laatste mogelijkheden van nu. Maar dat is op zichzelf niet uniek. Wat de leveringen van onze diensten en producten uniek maakt is wat telecloud met deze diensten en producten doet. Want onze aandacht, service en persoonlijke relatie maken dat op zichzelf normale producten en diensten unieke producten en diensten worden. Dat noemen wij het telecloud effect.

 

Wilt u zelf ervaren waarom klanten voor ons kiezen?

Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u snel verder!

bottom of page