top of page

24 / 7

Servicedesk

In samenwerking met glasvezelinfrastructuur specialist Diek B.V biedt telecloud een 24/7 servicedesk aan voor glasvezeleigenaren en netwerkoperators. Deze succesvolle samenwerking tussen telecloud en Diek B.V. is het resultaat van focus op persoonlijke service, communicatie en klantgerichtheid van telecloud te combineren met de technisch inhoudelijke kennis en passie voor ICT netwerk infrastructuren van Diek Op deze manier ontstaat een unieke samensmelting van twee werelden in een niche waar klanten en operators nu optimaal van kunnen profiteren.

Glasvezeleigenaren en netwerkoperators willen zoveel mogelijk dat haar netwerkverbindingen continue “up” zijn. Mocht er zich onverhoopt toch een verstoring op de verbinding voordoen, dan biedt telecloud haar 24/7 servicedesk dienstverlening aan die zich richt op de volledige regievoering op alle netwerk gerelateerde verstoringen en activiteiten. Belangrijke plus van onze servicedesk is dat wij persoonlijke service en proactieve klantgerichte communicatie bieden in combinatie met een diepgaande glasvezel kennis.

Naast het aansturen van de diagnosewerkzaamheden om de plek van de storing op de verbinding vast te stellen, wordt er ook direct actie ondernomen om het probleem op te lossen en daarmee netwerkdiensten en functies voor klanten zo snel mogelijk te herstellen. Dit alles via vaste structuren, gedocumenteerd en binnen de gestelde Service Level Agreement (SLA).

Indien er sprake is van geplande netwerkonderbreking dan zorgt onze 24/7 servicedesk voor de organisatie en communicatie naar alle betrokken eindklanten en eventuele andere betrokkenen. Ook het faciliteren van toegang voor belanghebbenden tot datacenters en andere technische ruimten wordt georganiseerd. Deze 24×7 servicedesk is ingericht voor zowel grote als kleinere operators en netwerkeigenaren. En natuurlijk registreren wij al onze meldingen, waardoor u bij ons ook te allen tijde terecht kunt voor de verwachte aankomsttijd van onze monteurs, statussen van storingen of het maken van vervolgafspraken. Zo bent u altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken omtrent uw storing of vraag.

bottom of page