top of page

Beveiliging

Security ofwel beveiliging speelt een steeds grotere rol in onze maatschappij en eist daarmee ook een prominente rol op in alle bedrijfsprocessen. Beveiliging is er in vele vormen, maar telecloud richt zich drie soorten beveiliging:

 

1.      Netwerkbeveiliging

2.      Camerabeveiliging

3.      Toegangsbeveiliging (alarm)

 

Netwerkbeveiliging

Netwerkbeveiliging richt zich op het treffen van maatregelen om de risico's ten aanzien van de communicatie via uw ICT-netwerken te beheersen en te minimaliseren. Daarbij wordt het met de steeds groter wordende afhankelijkheid van internet en het daarmee toenemende werken in de cloud steeds meer een uitdaging hoe om te gaan met beveiliging.

Cybercriminaliteit wordt steeds geavanceerder, terwijl u tegelijkertijd te maken krijgt met alsmaar strengere wet- en regelgeving rondom informatiebeveiliging en privacy. Door uw systemen te beschermen tegen bedreigingen van buitenaf, voorkomt u dat uw processen gehackt worden en stil komen te liggen. Deze continuïteit is van directe waarde voor uw bedrijf. Ga maar eens na wat de gevolgen zijn als u en uw medewerkers een dag of dagdeel niet kunnen werken? Om nog maar niet te spreken over reputatieschade…

Hoe wordt de data opgeslagen, of hoe vindt het transport plaats van data over internet? Hackers, virussen en malware worden steeds geavanceerder, waardoor dit ook steeds geavanceerdere beveiligingsvraagstukken oplevert.

Door het toepassen van netwerkbeveiliging in uw ICT-omgeving voorkomt u dat derden van buitenaf kunnen binnendringen op uw netwerk. Omdat cybercriminelen na het binnendringen van uw bedrijfsnetwerk gemakkelijk bij bedrijf kritische applicaties en data kunnen, is het van groot belang om uw bedrijfsnetwerk af te sluiten voor derden.

Maar naast de beveiliging van uw datanetwerk, is de fysieke beveiliging van uw bedrijfslocatie(s) ook een belangrijk aandachtspunt om uw medewerkers en bedrijfseigendommen maximaal te beschermen. Dit kan door middel van camerabeveiliging of toegangsbeveiliging.

 

Camerabeveiliging
Met camera beveiliging - zowel binnen als buiten het pand - beschermt u mensen en goederen en kunt u realtime via uw mobiel, laptop of PC kijken wat er gebeurt. U kunt de videobeelden ook achteraf bekijken. Uiteraard op elke plek en wanneer u maar wilt. Tevens gaat er van deze cameraopstellingen een grote preventieve werking.

 

Alarmbeveiliging

Wij beveiligen ook veel panden en objecten door middel van alarm-  of toegangsbeveiliging. Dit betekent dat uw pand(en) digitaal beveiligd worden door middel van beveiligingssystemen en alle relevante in- en uitgangen beveiligd worden. Zo houdt u altijd controle op wie wel of niet zelfstandig een locatie kan betreden.

telecloud zorgt voor de configuratie, installatie en monitoring van beveiliging van uw ICT-netwerk en fysieke eigendommen door netwerk- en camerabeveiliging. Een prettig idee. Want wij zorgen er 24/7 voor dat uw eigendommen bewaakt zijn en blijven.

 

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuzes voor uw ICT & fysieke beveiliging. En ook hier zorgen wij voor een invulling die u niet alleen helpt bij de aanschaf en installatie alleen. Wij helpen ook met uw alarmmeldingen, een 24/7 servicedesk en alle ondersteuning op security gebied.

bottom of page