top of page

Voice over IP (VoIP)

"internetbellen"

Binnen ieder bedrijf is telefonie de life line met de buitenwereld. Perfect werkende telefonie is onmisbaar voor een goede bedrijfsvoering. Bij telecloud kunt u kiezen uit een veelvoud aan zogenaamde VoIP oplossingen. Hierdoor wordt de perfecte telefonie gerealiseerd.

Bij Voice over IP, wordt het internet gebruikt om telefonie/spraak te transporteren. Met VoIP bespaart u ten opzichte van traditionele KPN ISDN telefonie fors op uw telefoniekosten. En bent u voortaan indien gewenst overal en altijd bereikbaar. Omdat uw zakelijke telefonie over het internet gaat, bent u niet meer afhankelijk van één locatie. Net als uw e-mail kunt u voortaan overal ter wereld bellen en gebeld worden, wanneer en waar u dat maar wilt. Eenvoudig, betrouwbaar en voordelig! Uiteraard regelen alles voor u.

VoIP leent zich uitstekend om gebruik te maken van Unified Communications. Hiermee kunnen allerlei vormen van communicatie - zoals spraak, fax, voicemail, e-mail en video-vergaderen - gebundeld worden aangeboden op één of meerdere apparaten. Uiteraard allemaal beveiligd en gemakkelijk toegankelijk.

En door gebruik te maken van het internet voor spraak heeft u de vrijheid om te werken waar en wanneer u maar wilt: de telefonie verhuist gewoon met u mee. Alle denkbare functionaliteiten zijn binnen handbereik; een doorschakeling, voicemail, routering of een belgroep is heel gemakkelijk aan te maken waardoor u en uw medewerkers altijd goed bereikbaar zijn.

 

Een groot voordeel van uw eigen telecloud hosted telefonie omgeving ten opzichte van een traditionele telefooncentrale is dat uw eigen virtuele private telefooncentrale in de cloud zich door ontwikkelt en daarmee continu up to date blijft. Er is geen support en onderhoud nodig. Door te kiezen voor telecloud hosted voice hoeft u ook niet te investeren in kennis, kunde, tijd, ruimte en elektriciteit van de fysieke telefooncentrale. En dat geeft u gebruiksvoordeel, gemak en rust zonder operationele zorgen waarbij u ook altijd verzekerd bent van de nieuwste functionaliteiten.

 

Laat ons met u meedenken. Samen kijken wij naar een optimale invulling van uw zakelijke bedrijfstelefonie. Wij helpen u met onze kennis, ons netwerk en onze dienstverlening, waarmee we altijd 24/7 voor u klaarstaan. En juist die hulp, die continue verbinding maakt dat wij u een uniek product bieden. Niet zomaar VoIP, maar VoIP met de telecloud touch.

bottom of page