top of page

"Verglazing Almen"

Digitale Stad verzorgt de aanleg van het glasvezelnetwerk van het bedrijventerrein Scheggertdijk in Almen. Na de aanleg van een glasvezelkabel naar uw bedrijf hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de bandbreedte van uw verbinding, deze gaat indien gewenst tot maar liefst 500 MB.

Geen lange wachttijden meer voor up- of download van bestanden en documenten, wel kunnen werken met alle cloud- en softwarepakketten van nu. Migreren van traditionele telefonie naar state of the art internetbellen, het kan vanaf nu allemaal door uw toegenomen bandbreedte via glasvezel!

Deze nieuwe glasverbinding zorgt ervoor dat u tal van diensten kan afnemen, die voorheen niet of nauwelijks mogelijk waren. telecloud is exclusief partner van Digitale Stad waar het gaat om de invulling van deze zakelijke IT & telecomdiensten. Voice over IP (internetbellen), online werkplekken, beveiliging, managed WiFi en 24/7 service zijn diensten die telecloud zoal levert en beheert. Diensten van vandaag en van de toekomst. Gebaseerd op bandbreedte en om alle mogelijkheden van deze glasvezelverbinding te optimaliseren.

Als u op onze pagina onze diensten kijkt, zult u versteld staan van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Want uw nieuwe glasvezelverbinding biedt u vele mogelijkheden die voorheen onmogelijk waren. Mogelijkheden omdat bandbreedte vanaf nu geen issue meer is.

Interesse? Klik hier en vul het formulier in. Wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op. Want telecloud gaat altijd voor persoonlijk contact zodat wij samen kunnen praten over de optimale invulling van de nieuwe mogelijkheden die wij bieden.

bottom of page