top of page
Relined.png
Relined.png

Time and Style

time en style.png

Time & Style is een zeer vooraanstaand designlabel van Japanse bodem. De markante locatie in het voormalige politiebureau Raampoort op de Marnixstraat in Amsterdam is het eerste flag ship store van het beroemde merk buiten Japan. Het heeft als doel interieurconcepten te creëren waarbij traditionele Japanse technieken en ambachten zich vermengen met een moderne lifestyle.

 

Japans design wordt geroemd om zijn precisie, perfectionisme en ogenschijnlijke eenvoud. Vakmanschap en eeuwenoude tradities worden tot op de dag van vandaag doorgegeven van generatie op generatie. Anders dan bij veel andere designlabels worden de producten van Time & Style door gedreven ambachtslieden echt nog vervaardigd in Japan.

telecloud heeft deze bijzondere opdracht met trots aangenomen en we hebben het 900m2 tellende flag ship store voorzien van alle mogelijke ICT infrastructuren. Hosted voice, glasvezel en xDSL, managed wifi over alle 4 verdiepingen, toegangsbeveiliging en implementatie en beheer van de online werkplekken.

bottom of page