top of page
Relined.png
Relined.png

de Cantharel (vd Valk)

Het is 1973 als Gerrit van der Valk voor zijn neef Martin en zijn echtgenote Angela een charmant, klein pension uit de jaren twintig koopt. De benedenverdieping richten ze in als restaurant. Hard werken, goed eten en oprechte gastvrijheid zijn de pijlers van hun ondernemerschap. En dat betaalt zich uit. Gasten weten de Cantharel te vinden. In 1976 bouwen ze op dezelfde plek een hotel met 47 kamers.

 

Anno 2018 zijn er ruim 140 hotelkamers, een congrescentrum, er is inmiddels een compleet paardenhotel met alle faciliteiten, er wordt een eigen groentetuin aangelegd, een beauty & wellness inclusief zwembad geopend en het hotel heeft een green key gold waardering. De prachtige natuurrijke omgeving wordt nog meer benut door het wekelijks organiseren van koetsritten over de Veluwe, het opleiden van medewerkers tot IVN-ambassadeurs en een menukaart met gezonde gerechten van ingrediënten uit de streek. 

 

De Cantharel is daarmee meer dan aan een plek om te overnachten, het is een Veluwse hotelhoeve waar gastbeleving centraal staat, een plek waar zakelijke dynamiek en luxe en ontspanning perfect samengaan.

telecloud verzorgt voor Hotel De Cantharel alle infrastructuur voor hosted telefonie en camera-beveiliging. telecloud verzorgt en beheert 24/7 de complete camera-omgeving voor het hotel maar ook voor alle zusterondernemingen van Hotel de Cantherel (Huisje James, Restaurant Red in Amsterdam en de Traiteur in Ugchelen).

bottom of page