top of page

Internet &

Infrastructuur

De digitale infrastructuur is het fundament van onze digitale economie. Geen werkend internet? Dan staat alles en iedereen stil. Daarom is een goede ICT-infrastructuur erg belangrijk. Daarnaast moet deze infrastructuur ook aan een aantal eisen voldoen.

Allereerst moet de infrastructuur stabiel zijn. Dit is nodig voor bijvoorbeeld het gebruik van al uw telefonie- en clouddiensten. Zowel op bekabeld of een wifinetwerk, heeft telecloud de juiste oplossing voor de aanleg en het beheer van een stabiel en professioneel netwerk.

Wij zorgen ervoor dat u altijd een krachtig internetsignaal heeft op uw kantoor, winkel of bedrijfspand. Zo kunt u uw clouddiensten altijd optimaal benutten. telecloud levert niet alleen alle mogelijke soorten infrastructuurverbindingen zoals ADSL, VDSL of glasvezel  maar ook alle mogelijke snelheden en grootheden. Over deze verbindingen worden diensten zoals bijvoorbeeld telefonie, clouddiensten en online wekplekken geleverd. Wij zijn leverancier van verschillende nationale en internationale infrastructuur providers en kunnen altijd de beste internetmogelijkheid voor u per locatie bepalen en leveren.

 

Maar alleen een stabiel netwerk is natuurlijk niet voldoende. Het moet ook betrouwbaar zijn. U moet ervan op aan kunnen dat de infrastructuur altijd goed werkt. Storingen of andere ongemakken kunnen zich helaas voordoen maar dan is het van belang dat u zo snel en goed mogelijk wordt geholpen. Onze experts zijn 24/7 bereikbaar via onze service desk om u te helpen.

telecloud ondersteunt u graag met onze experts bij uw automatisering- en infrastructuur vraagstukken. Wij kijken naar uw huidige en gewenste ICT-infrastructuur en nemen de huidige trends en ontwikkelingen mee. Dit alles om zo tot een zo optimaal advies te komen. Denk bijvoorbeeld aan cloud computing en gebruik en opslag van data, dit is de laatste jaren enorm gegroeid en neemt per jaar met 25-35% exponentieel toe. Toekomstgerichtheid is dus ook een belangrijk vereiste waaraan een goede ICT-infrastructuur aan moet voldoen.

Vooruitdenken is noodzakelijk en het is dan ook verstandig om samen te werken een partij die de markt en haar trends kent, de expertise heeft maar vooral met ú meedenkt.

 

Kort gezegd; telecloud zorgt voor een optimale ICT infrastructuur waar gebruikers vertrouwen moeten hebben in uw bedrijfsnetwerk, aangezien die dagelijks intensief worden benut. Het moet het allemaal gewoon doen, no matter what. Wij ondersteunen u om ervoor te zorgen dat uw ICT basis iets wordt waar u altijd op kan vertrouwen.

bottom of page