top of page

Managed

online werkplek

Werken wanneer en waar je maar wilt? Dat kan met een online werkplek! Alle computerprogramma’s, bestanden en e-mailbestanden zijn altijd beschikbaar. Uw medewerkers kunnen zo altijd en overal inloggen. Het enige dat hiervoor nodig is, is, is een goede internetverbinding.

Een online werkplek is snel, tijd- en plaats onafhankelijk en draait op zeer snelle servers in datacenters. Deze zijn veel krachtiger dan die van een standaard computer. De werkplekken worden zo ingericht dat uw medewerkers alle functionaliteiten tot hun beschikking krijgen die zij nu ook hebben. Bij elke login laadt het gebruikersprofiel opnieuw, elke dag wordt er met een 'nieuwe' werkplek gestart. De performance wordt niet door het gekozen apparaat bepaald maar door de servers in het datacenter.

De online werkplek verlaagt uw ICT- kosten aanzienlijk op het gebied van aanschaf en onderhoud. telecloud is dé specialist op het gebied van beheerde online werkplekken. Wij weten als geen ander wat er precies nodig is om de beste mogelijke online werkplek aan te bieden. Dit kan aan de ‘voorkant’ een volledige bedrijfsspecifieke inrichting zijn volgens uw wensen, eisen en behoeften.

 

Deze voorkant is uniek en alleen voor u gemaakt. Aan de ‘achterkant’ van de online werkplek zijn er meerdere mogelijkheden waaruit u kunt kiezen. Een gedeelde – shared -  werkplek, een private cloud werkplek of de zogenaamde hybride cloud werkplek waarbij er voor een combinatie gekozen wordt van een cloud omgeving met één of meerdere servers bij een klant op locatie. telecloud biedt de cloud werkplek compleet aan en zorgt ervoor dat uw medewerkers altijd en op iedere plek en op ieder apparaat veilig toegang hebben tot hun applicaties en data.

Ook verzorgt telecloud met alle plezier de migratie van uw huidige ICT-omgeving naar de online werkplek. Wij helpen u met de keuze, de implementatie en bieden u een 24/7 service. 

Veel tevreden klanten maken dagelijks gebruik van onze gemanagede online werkplek dienstverlening.

bottom of page